Velkommen til Furesø 

 

sjove børn
» Furesøs børn er fremtidenUanset hvem vi er, drømmer vi om det samme for Furesøs børn og unge: At hver og én af dem får de bedste muligheder. At de trives og udvikler sig. Og at de vokser op som samfundsborgere, der klarer sig godt i livet. Dét står bøjet i neon over...
Furesøs grønne skove
» Naturen lige for dørenDe frodige skove lægger bund til masser af muligheder for at udfolde sig – om det er med maxpuls som orienteringsløber, på cykel eller blot som en stilfærdig skovvandrer, der nyder roen og dyrelivet.
Hus udformet af mønter
» Toårig budgetaftale og styr på økonomienEfter en svær start er der kommet styr på økonomien, skatten er sat ned, og Furesø har de seneste år ligget i top, når det handler om at tiltrække nye borgere og børnefamilier.
Grafik: Foeningsstjernen
» Stærke fællesskaber er vores kendetegnI Furesø er vi rige på fællesskaber. Både de organiserede, der udspiller sig i foreninger og klubber, og de uformelle, der opstår, når vi samles til begivenheder og aktiviteter rundt omkring i kommunen.
Meningen med livet 2½
» Alle har en aktie i kulturenKultur handler ikke altid kun om at indløse en billet, sætte sig på sit sæde og lade sig underholde. I kulturhusene i Værløse og Farum handler det i lige så høj grad om at involvere sig.
Model af det nye rådhus på Stiager
» Velkommen til SløjfenFuresø Kommune er lykkedes med at skabe et funktionelt rådhus med store arkitektoniske og byrumsmæssige kvaliteter. Rådhusets indgangsparti og atrium er åbent hver dag fra kl. 10 til kl. 19, fredag dog til kl. 16, så kig forbi og oplev...
Sidst opdateret 16. maj 2018

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Kontakt Borgerservice

Akut - kontakt uden for åbningstid

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190