Stærke fællesskaber er vores kendetegn

Grafik: Foeningsstjernen
I Furesø er vi rige på fællesskaber. Både de organiserede, der udspiller sig i foreninger og klubber, og de uformelle, der opstår, når vi samles til begivenheder og aktiviteter rundt omkring i kommunen.

Både bredde og elite

Vi har fokus på at give alle muligheden for et aktivt og indholdsrigt liv. På en hverdag, hvor sport og idræt ikke kun hører til på skoleskemaet, men også dyrkes i fritiden. Og på rammer, faciliteter og vilkår, der giver plads til både bredden og eliten.

Landets mest foreningsaktive

Med over 300 registrerede foreninger er vi den kommune i landet, der har flest foreningsaktive borgere i forhold til indbyggertallet. Børn og voksne i alle aldre udfordrer sig selv i et væld af idrætsgrene og hobbyforeninger og nyder godt af et mangfoldigt musik- og kulturliv.

Frivillige går forrest

I Furesø kan vi lide at finde løsninger i fællesskab. Det betyder bl.a., at frivillige, foreninger, kommune og erhvervsliv sammen skaber store kultur- og idrætsbegivenheder som Store Cykeldag, Furesø Picnicfestival, Farverige Furesø, Furesø Sommer Lege og Spil Dansk-dagen.

Resultatet er et godt sammenhold, stærke fællesskaber og meningsfulde aktiviteter, der er med til at gøre Furesø til et godt sted at bo, leve og arbejde. Søg i vores foreningsregister efter alt, hvad
dit hjerte begærer inden for sport og kultur.


Sommerferieaktiviteter

Foreningslivet og Furesø Kommune tilbyder hver sommer masser af sjove og udfordrende aktiviteter til ferierende skolebørn. I 2013 var knap 800 elever tilmeldt 83 hold med mange forskellige aktiviteter.

 

Sidst opdateret 16. juni 2017

Kontakt

Center for Borgerservice, Kultur og Erhverv

Borgerservice

Tlf.: 7235 4000
Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Kultur og Idræt

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4730
Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

For pressen

Relevante links