Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Okt 2017

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Furesøs unge glemmer at læse Digital Post, det gør Bibliotek & Borgerservice noget ved

16. oktober 2017
Et stort flertal af befolkningen ved godt hvordan man bruger sin NemID og har helt styr på deres digitale post. Men for nogle grupper står det ikke helt så godt til. Dem der glemmer, at tjekke deres Digitale Postkasse er overraskende nok de såkaldt digitalt indfødte dvs. de unge fra 15-17 år. I Furesø er det 28,7 % af de 15-17 årige, der har modtaget Digital Post i 1. halvår af 2017, som ikke åbnet deres digitale postkasse, eller haft besøg via læseadgang! I Furesø gør vi noget ved problemet!

Tager din virksomhed et socialt ansvar?

13. oktober 2017
Kender du en virksomhed i Furesø, som har givet plads til en ledig, en flygtning eller borgere med nedsat arbejdsevne i 2017? Igen i år kan du indstille din egen arbejdsplads eller en anden virksomhed til prisen for særligt socialt ansvarlige virksomheder.

Furesøs skoler og daginstitutioner skaber fælles fortælling om teknologi

13. oktober 2017
Furesøs skoler og daginstitutioner gentog succesen fra sidste år og har netop afsluttet to ugers Week of Code, hvor børnehavebørn og skolebørn fik mulighed for at eksperimentere med teknologi og kodning.

Første spadestik taget til Seniorbofællesskabet Hjortefarmen

12. oktober 2017
OK-Fonden, byrådspolitikere, kommende beboere og naboer var tirsdag samlet til kransekage og første spadestik på Seniorbofællesskabet Hjortefarmen, der allerede melder alt udlejet.

Og vinderen af Kulturpris 2017 er...

11. oktober 2017
Lørdag d. 7. oktober overrakte formand for Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget, Helle Katrine Møller, Furesø Kommunes Kulturpris 2017. Prisen er på 10.000 kr. og går til en ildsjæl – person, forening eller gruppe – der har gjort en markant indsats på kulturområdet i Furesø.

Kommunalvalg: Offentliggørelse af kandidater

10. oktober 2017
De godkendte kandidatlister til kommunalvalget 2017 i Furesø Kommune bliver lagt frem på både Farum og Værløse Bibliotek fra den 10. oktober. Der vil ligeledes være information om godkendte valgforbund.

God arkitektur og spændende byrum. Hvad er din holdning til Frederiksborgvej 3-5?

10. oktober 2017
Kommunens bygninger i den centrale del af Farum på Frederiksborgvej 3-5 har rummet mange funktioner – først en kommuneskole, senere kommunal administration og en daginstitution. Om cirka et år er alle disse funktioner rykket ud. I stedet banker fremtiden på døren. Miljø-, Plan- og Teknikudvalget ser gerne, at den gamle skole, Frederiksborgvej 3, bevares, og at der syd herfor bygges moderne boliger til seniorer og unge. Udvalget beder nu om synspunkter på de byplanmæssige rammer, der skal danne grundlag for et senere udbud af kommunens ejendom.

Gratis foredrag for seniorer

09. oktober 2017
Per Schultz Jørgensen afholder gratis foredrag om betydningen af sociale relationer den 2. november kl. 13-15 på Kultur- og Aktivitetscenter Stien.

Sjov og leg i Farum Svømmehal i efterårsferien

09. oktober 2017
Svømmehallen holder ferieåbent i uge 42, fra kl. 9–15.40 mandag til fredag. Der er åbent for alle store som små, så kom og prøv vore vipper, badedyr, legetøj og rutsjebane eller snup en tur i vores dejlige varmtvandsbassin med boblebad og vandkanon.

Hvad skal der ske efter 9. eller 10. klasse?

09. oktober 2017
UU-Sjælsø inviterer elever i 8.-10. klasse og deres forældre til Uddannelsesaften den 23. oktober kl. 19-21. Her kan I møde et bredt udvalg af ungdomsuddannelserne i lokalområdet: gymnasier, erhvervsskoler og øvrige uddannelser. Gennem oplæg af en halv times varighed og på deres stande informerer uddannelserne om adgangskrav, opbygning og indhold. UU-Sjælsøs vejledere vil også være til stede.

Enigt byråd bag Budget 2018: Flere penge til børn og ældre

06. oktober 2017
Alle politiske partier og grupper i byrådet har nu indgået en aftale for budget 2018 med plads til en række forbedringer af den kommunale service.

Ensretningen af Farum Hovedgade vender

05. oktober 2017
Renoveringen af Farum Hovedgade er nu nået så langt, at ensretningen kan vendes. Det sker efter drøftelser med gadens erhvervsdrivende, der oplever, at den nuværende ensretning gør det svært at komme frem til butikkerne.

Kommunalvalg og Regionsvalg

03. oktober 2017
Fra den 10. oktober kan du brevstemme.

Tirsdag den 21. november 2017 er der valg til Furesø Byråd og Regionsrådet, men allerede fra den 10. oktober kan du gøre din stemme gældende, nemlig ved at brevstemme.

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Akut - kontakt uden for åbningstid

Borgerservice åbningstider

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190